Tuesday, November 28, 2006

tästä se lähtee

Hei.

Koska Anni ei osaa vielä kirjoittaa (eikä sen puolin puhuakaan) niin näin kummisetänä joudun ensimmäisen viestin kirjoittamaan.

Täältä blogista voi seurata Annin kasvua ja kehitystä, katsoa kuvia, ja toivottavasti myös lukea Annia katsomassa käyneiden tuntemuksia ja kertomuksia Annista.

Paavo-eno

8 comments:

  1. Minä voisin ainakin kommentoida. Anni on selvästi niiden ihmisten joukossa joita rakastan. Samaan tapaan kuin näen sisaruksiani ja vanhempiani ja muita rakkaita ihmisissä täällä helsingissä, niin näen anninkin kasvot monissa ihmisissä ja silloin on sellainen rakkauden tulva ja on jotenkin liikuttunut sen herkkyydestä ja annin ja rakkaitten ihmisten herkkyydestä siinä toisessa ihmisessä.

    ReplyDelete
  2. Ja sitten sanoisin, haluaisin sanoa, että annin valokuvat ovat auttaneet minua nousemaan masennuksesta pari kertaa, niinkuin ovat muittenkin rakkaitten kuvat kuten anuskin kuva joka on yöpöydällä ja muiden rakkaitten jotka ovat kansiossa ja anni sanon tämän taas, anni on päässyt rakkaitten ihmisten joukkoon ja se on niin outoa, kun olet vielä niin pieni

    ReplyDelete
  3. Olet rukouksen lapsi ja olen sinusta kiitollinen Jumalalle niinkuin kaikista niistä lapsista, jioita hanna-mari ja mikko vielä tulevat saamaan ja paavo ja heikki ja anna-kaisa ja jaakko ja joista etukäteenkin kovasti rukouksissani kiittelen. Jeesus elää!

    ReplyDelete
  4. Ja vielä pari asiaa haluaisin laittaa aikakirjoihin kun tässä nyt ollaan. Ensinnäkin, Jumala rukoilee meissä toisinaan sanattomin huokauksin.

    Aika tarkkaan samaan aikaan kun lapsi on saatu alulle, olen laskeskellut tätä, kävin äitin kanssa sauvakävelyllä ja Jumala rukoili kauttani sanattoman huokauksen, että olisipa tuo nainen isoäiti tai kuinka hän voisikaan olla isoäiti. Ja sitten tuli Anni!!

    Ja sitten ihmeellisyys oli se kun hanna-mari kirjoitti
    "... rukoile sinäkin, että se lapsi syntyisi jo pian. Haluaisin niin kovasti saada oman pienokaisen jo syliin. Toivottavasti kaikki menee synnytyksessä hyvin ja lapsi on terve"

    Hengen johdatuksesta en vastannut viestiin heti. Noin 11.29 23.11.2006 tunsin että aika on tullut. Olin Opiskelijakirjastossa, muistan hyvin tilanteen, en olisi mitenkään erityisesti halunnut kirjoittaa, mutta tunsin selvää kehotusta ja klo 11.29:58 kirjoitin "Jeesus auta!"
    Ja lapsi syntyi, synnyts meni hyvin, oli hanna-marin sylissä ja oli terve! Aikakirjoihin.

    ReplyDelete
  5. Ilmoittaudun Anni Sipola fun clubin jäseneksi. Olipa mukava, että Anni on avannut omat sivunsa. Kun tuo Jaakko-eno alkoi tuollaisella suurella volyymillä kommentteja, on vaarin varmaankin hyvä osoittaa puolestaan niukempaa lähestymistapaa - eli eipä sitten muuta kuin

    Upea päännosto, Anni!

    ReplyDelete
  6. anni<3 sulla on rakkain hymy<3 ja oot iha tositosi nätti ja kivatihanat silmät myös<3 ja paljon hiuksia! mikä on tietysti hyvä. paitsi varo: pojat VOI vetää hiukista. mutta älä pelkää, ei ne muakaa vetäny ku yhen kerran vaa. tytöt oli pahempia!

    haluun kertoo yhen jutun että: sää oot ihan kaikkein sulosin aina kun yrität pysyä mahollisimman pitkään hereillä ja räpyttelet monta kertaa silmiä<3 ja ku nukahat ni on hauska ku oot nii hurjan rento!

    ootan jo nii joulua että tuutte meille äitin ja iskän kanssa

    sinusta tykkään<3

    ReplyDelete
  7. heihei älä kuitenkaa nyt aina yritä valvoo mahollisimman pitkää ko äiti tykkäis kyllä jos rupeisit nopeemmin nukkumaa. voisitki antaa äitille joululahjaks hyvin nukutun yön. se oiski hyvä lahja

    ReplyDelete