Sunday, June 24, 2007

Juhannus


Anni varautui juhannuksen ja yhdeksänkuukautissyntymäpäivienstä juhlintaan nukkumalla kahtena yönä peräkkäin yli kahdeksan tunnin pätkän putkeen. Molempina öinä Anni heräsi syömään neljältä, kun oli nukahtanut puoli kahdeksalta, ja jatkoi uniaan lopulta aamukahdeksaan asti. Äiti ja isä ovat olleet kovin ihmeissään, sillä Annin ennätysunet ennen tätä ovat olleet reilun viisi tuntia putkeen ja yleensä Anni on nukkunut maksimissaan kolmen tunnin pätkissä. Nautimme näistä, vaikka emme jaksa uskoa, että tästä nyt vielä tapaa tulisi.

Juhannusaattoa juhlittiin ihan kotona Matti-sedän ja Tiian kanssa grillaten ja saunoen. Juhannuspäivän kunniaksi käytiin Hailuodossa syömässä rosvopaistia. Ilta vietettiin kotona omalla porukalla.

1 comment:

  1. Hei! Löysin ihanat sivunne googlailemalla vauvablogeja. :) Meillä on parikuukautuinen pikkumies, joten oli hauska lukea Annin sivuja ja tutkia mitä kehityksessä ja kasvussa tuleman pitää. :) Kuulosti hurjalta, että jo noin pieneltä pitää alkaa suojailla tavaroita ja huonekaluja... Hui hui.

    Mukavaa kesän jatkoa koko perheelle!

    ReplyDelete