Wednesday, February 14, 2007

Ystävänpäivä

Annin ystävänpäivä on ollut täynnä ohjelmaa. Aamulla Anni oppi kotona etenemään pyörimällä. Hän kääntyy ensi vasemman kyljen kautta selältä mahalle ja sitten siitä oikean kyljen kautta takaisin selälle. Onneksi eteneminen tapahtuu vielä vaiheittain eikä Anni ole ehtinyt kajoamaan lattialle sijoiteltuihin tavaroihin kuten kukkiin. Äidin ja iskän lienee kuitenkin syytä alkaa tosissaan miettimään kodin uudelleenjärjestelyä Anni-turvalliseksi liikkumapaikaksi.

Puolen päivän jälkeen Anni ja äiti starttasivat auton kohti Oulua. Ensin käytiin äidin ystävän Merjan luona. Siellä saimme lahjaksi aivan ihanan Annista kahden päivän ikäisenä otetun kuvan suurrennettuna ja kehystettynä. Kuvassa Anni on tarttunut äidin sormeen ja kuvan on ottanut Merjan sulhanen Teemu. Nyt kuva on jo asetettu keittiön seinälle. Merjan luota lähdettyä matkaa jatkettiin äidin toisen ystävän Virvan luo. Siellä puolestaan pääsimme ihailemaan puolentoista viikon ikäisen pikkuneidin kuvia. Tuo pikkuneiti asuu Tampereella ja äiti aikoo viedä "jättiläis"-Annin kanssaan häntä ihan paikan päälle katsomassa maaliskuun aikana.

Kotiin tultiin viiden jälkeen ja kotona on juhlittu ystävänpäivää. Anni on kieriskellyt lattialla, kun äiti ja iskä ovat nauttineet hyvästä ruuasta kynttilän valossa.

Iloista ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille!

P.S. Eilinen lääkärikäynti sujui hienosti. Lääkäri oli tunnin myöhässä, mutta odotusaika terveyskeskuksessa meni oikein mukavasti - Annia kiinnosti uusi paikka ja ohi kulkevat erinäköiset ihmiset. Lääkärikin sai tutkia Annin aivan rauhassa. Anni vaan kummasteli, kun hänen kurkkuaan ja korviaan katsottiin, protestointia ei ollut ilmassa ollenkaan.

4 comments:

  1. Hyvää ystävänpäivää myös ystäville sinne Liminkaan. Täällä on mummo ja vaari samassa taudissa kuin Annikin, kova flunssa riesana. On mukava, että Anni jo liikkuu - äitinsä malliin tuntuu senkin aloittelevan, sillä niin tuo Hanna-Marikin ensimmäiset taipaleensa taittoi pyörimällä ja niin taitavasti, ettei sitten oikein malttanut konttaamista opetellakaan ennen kävelyn oppimista.

    Huomenna pitäisi Annin sivistystason ja yhteiskunnallisen tietämyksen lähteä nousuun, kun talouteen alkaa tulla Hesari kuukauden ajan. Onhan siinä kivoja matkamainoksiakin ainakin viikonloppuisin äidille katsottavaksi. Iskälle ehkä jotain metsästys- tai autojuttuja tai ainakin sarjakuvat.

    ReplyDelete
  2. Hyvää myöhäistä ystävänpäivää myös minulta!

    ReplyDelete
  3. Näitä tulee luettua nyt vähän harvemmin.

    ReplyDelete