Wednesday, December 6, 2006

Pikkutontun ensimmäinen itsenäisyyspäivä


Anni aloitti ensimmäisen itsenäisyyspäivänsä aikaisin - hän herätti äitin ihmettelemään Suomen itsenäisyyttä jo noin klo 02.00. Äiti ja Anni juhlivat itsenäisyyspäivää pari tuntia ennen kuin päättivät vielä mennä nukkumaan viideksi tunniksi.

Uudestaan tähän itsenäisyyspäivään herättiin siis yhdeksän aikaan, ja sen jälkeen Anni on antanut äidin leipoa piparkakkuja, keksejä ja kakkua. Äidin leipoessa Anni on välillä nukkunut päiväunia ja välillä pitänyt seuraa äidille iloisella juttelullaan. Anni on kova tyttö kertomaan tarinoita - tosin meille aikuisille ymmärrettävät sanat ovat vielä hieman kadoksissa. "Äiti"-sanan harjoittelu on kuitenkin hyvällä alulla - "äi" kaikuu jo komeasti. Samoin Anni osaa tervehtia "Hei"-sanalla ja kertoa mielipiteensä sanoilla "joo" ja "ei". Erittäin selvää siis Annin kommunikaatio noin nuoreksi neidiksi! :) Useimmiten Annin tarinat ovat kuitenkin kovaa pohtimista "öö"-äänteen voimin.

Äsken pikkutonttu taas väsähti ja päätti ottaa lyhyet kauneusunet. Eiköhän äiti taas saa iloista seuraa hyvissä ajoin ennen presidentin itsenäisyyspäiväjuhlien alkua.

Iloista itsenäisyyspäivää ja veikeää joulunodotusta kaikille toivottaa Anni piparintuoksuisesta kodistaan, jossa joululaulut soivat aamusta iltaan.

No comments:

Post a Comment