Thursday, December 14, 2006

Elokuvissa

Nuorena sitä pitää nykyään kaiken maailman menot aloittaa. Jottei Anni jäisi nykyvauvojen tahdista jälkeen, kävivät Anni ja äiti tänään testaamassa Oulun uuden ison ja hienon elokuvateatterin (siitä huolimatta, että viime yönä taas valvottiin oikein tuntikaupalla - elokuvajännistysköhän se meitä valvotti...).

Äidin ja Annin seurana oli Annin pieni viisiviikkoinen poikakaveri ja hänen äitinsä. Anni nukkui melkein kaksi tuntia elokuvan alusta, mutta viimeinen puolituntinen sai Annin katseen kääntymään kiinnostuneesti suureen valkokankaaseen päin. Eipä tuo "Holiday"-elokuvan alun nukkuminen tainnut haitata, sillä parasta siinä äidinkin mielestä oli onnellisen romanttinen loppu. Joka tapauksessa Anni oli niin hyvää elokuvaseuraa, että eiköhän me toistekin leffaan lähdetä. Toivotaan vaan, että ensi kerralla on paremmin nukuttu yö takana, kun sinne mennään.

Elokuvan jälkeen Anni ja äiti hakivat Paavo-kummin mukaansa Liminkaan kyläilemään. Paavo-kummi onkin Annille varmasti äidin ja iskän jälkeen tutuin henkilö, koska hän on käynyt niin usein Annia katsomassa. Tästä tai jostain muusta johtuen Anni uskalsi jälleen kerran näyttää kummille koko tunteidensa kirjon nälkäkitinästä iloiseen puheensorinaan ja hymyihin. Anni lähetti Paavon mukana terveisiä mummolaan, Paavo nimittäin jatkoi matkaansa täältä Limingasta suoraan Siilinjärvelle.

No comments:

Post a Comment