Monday, December 11, 2006

Kummi kylässä


Saatiinhan sitä ohjelmaa täksikin päiväksi! Aamulla Annin ja äidin iloiseksi yllätykseksi Riikka-kummi soitti olevansa näissä maisemissa ja tuli käymään. Vaikka Riikkakin on Annia usein nähnyt, niin kylläpä taas Annin kasvu ja muutos edellisestä kerrasta hämmästytti! Anni antoi tosin äidille ja Riikalle myös paljon kahdenkeskistä aikuisten aikaa, kun hän nukkui reilun kahden tunnin unet kummin ollessa kylässä.

Läksiäisiksi Anni väläytteli kummilleen kauniin hymyn ja oli syytäkin, kun kerran kummi toi mukavannäköisen paketin jouluaattoa odottamaan. Anni kyllä hyvin tietää, ettei paketteja avata ennen joulua, koska juuri eilen iskän lahjaa paketoidessa Anni ja äiti keskustelivat siitä, miten joululahjat ovat yllätyksiä ja ne avataan aattona, eikä niitä sitä ennen kurkita. Jouluaattoa siis kovasti odotamme!

1 comment:

  1. Täytyy vielä itsekin allekirjoittaa tämä! Tapasin Annia nyt kolmatta kertaa, ja täytyy sanoa että todella nopeasti pienet ihmiset tässä vaiheessa muuttuu ja kehittyy. Annin kanssa on ilo viettää aikaa, tyttö viihtyy kumminkin sylissä ja tarvittaessa sitterissä, ja itku tuntuu olevan kokonaan vieras käsite!

    Kaikki jotka ette vielä ole kummityttööni tutustuneet, niin pitäkääs kiirettä -kohta hän on taas erilainen...

    P.S. Kiitokset myös Annille joululahjasta, jota sormet jo syyhyävät avaamaan. :)

    ReplyDelete