Tuesday, December 5, 2006

Uusia ihmeitä (tai vahinkoja)

Eilen Anni kameranhihnaan tarttumisen lisäksi esitti toisenkin uuden tempun: Hän kääntyi itse mahalta selälleen. Tämä taisi kyllä sattua tosiaan ihan vahingossa eli hän mahallaan päätään kohotellessaan keikahti ympäri ja löysi itsensä katselemasta kattoa, mutta kylläpä äiti hämmästyi tästäkin!

Tänään päivä on vierähtänyt leipoessa pikkuleipiä (Noh, äiti leipoi ja Anni nukkui tyytyväisenä kantoliinassa) ja vaunulenkillä Limingan keskustassa. Vaunuretkellä me törmäsimme kahteen eri hulinakerhotuttuun ja sekös meitä myös ihmetytti - alammeko me vähitellen tutustua ihmisiin Limingassa vai miten...? :) Mukavaa!

Äsken iskä lähti puunkaatohommiin Hailuotoon ja on mummulassa yötä. Äiti ja Anni odottavat kahdestaan huomista itsenäisyyspäivää. Anni taas kulkee mukana kantoliinassa ja alkaa varmaan kohta päiväunille - äiti taitaa jatkaa joululahjojen parissa. Huomiselle luvassa on pipareiden leipomista. Kovasti on täällä touhuttu Annin ensimmäistä joulua odotellessa ja valmistellessa!

P.S. Nyt kaikki voivat kommentoida kirjautumatta sisään eli kommenttia kehiin vaan!

5 comments:

  1. Eipäs vähätellä! Kyllä se meidän Anni tietysti ihan oikeasti kääntyi eikä mitään vahingossa. Tosin äitimamma joutui treenaamaan pitkään ja sinnikkäästi ennen kuin pääsi ekan kerran ympäri, mutta vissiin selältä mahalle päin, muistelee perimätieto = mummo.

    Mutta mummo, vaari ja täti lähtee nyt ylihuomenna Gambiaan, että sopii sinä aikana kasvaa ja kasvattaa uusia ihmeitä ihmeteltäväksi.

    Vaari jo unohti salasanan, siksi ilman kirjautumista nämä kommentit

    ReplyDelete
  2. Hieno juttu Anni, onnea eka kiepsahduksesta! :)

    Terkkuja Turun serkkutytöiltä ja mukavaa ensimmäistä itsenäisyyspäivää.

    terkuin,
    Katariina, Ville ja nukkuvat flikat

    ReplyDelete
  3. siis edellinen kommentti oli elinalta ja erikalta

    ReplyDelete
  4. onpa mukavaa, että anni on saanut omat sivustot, niin me kaukaisemmatkin anni-fanit pääsemme seuraamaan tämän ihanan prinsesan uusia tapahtumia ja päivittäistä elämää!! Hienoja temppuja, kiva kun tulette pian näyttämään niitä tänne Siilinjärvelle livenä!! Tule pian joulu kultainen!!
    T: Elina ja Erika (edellinen viesti oli siis vahinko.. ;) )

    ReplyDelete
  5. Pitää nyt ihan ääneen ihmetellä, kun huomasin uuden kuvan Hanna-Marin messengerissä. En ollut tunnistaa, että kuka iso tyttö se päätään nostelee...Tosin kyllähän minä ne niskalihakset huomasin jo viimevisiitillä. Mukavaa itsenäisyyspäivää. T: Merja (&Teemu)

    ReplyDelete