Friday, March 16, 2007

Ensimmäinen hammas

Eilen iskä huomasi, että Annin suussahan komeilee hammas ja toinenkin on aivan puhkeamaisillaan. Niin se pikku-Anni kasvaa ja muuttuu. Mummu tuli eilen sopivasti kylään hammasta ihailemaan ja tunnustelemaan.

Tämäkin viikko on ollut niin täynnä ohjelmaa, ettei ole tullut kirjoitettua kuulumisia. Maanantaina äiti ja Anni kävivät kaupungilla shoppailemassa ja mukaan tarttui mm. nokkamuki Annille. Anni viihtyi kaupungilla hyvin, kun äiti nosti häntä vaunuissa istuvampaan asentoon ja antoi katsella sieltä maisemia. Tiistaina oltiin seurakunnan perhekerhossa, keskiviikkona käytiin parikuista Joel-poikaa katsomassa Tupoksessa (Joel tosin nukkui lähes koko ajan) ja eilen ennen mummun visiittiä käytiin elokuvissa. Anni oli jälleen kerran loistavaa elokuvaseuraa ja tällä kertaa hän itsekin katsoi elokuvan alusta loppuun asti. Harmi vaan, ettei äidillä ollut kamera mukana - oli Anni nimittäin sen verran hauskan näköinen isossa elokuvatuolissa istumassa naama valkokankaaseen liimattuna.

Tämänkertainen blogikuva on sen sijaan on otettu kaksi viikkoa sitten, kun mummo, vaari ja Anna-Kaisa toivat Annille aurinkolasit, joille on tällä viikolla ollut paljon käyttöä. Aurinko on paistanut kauniisti ja lämpötila ollut plussa joka päivä.

1 comment:

  1. Hyvin toimii terveydenhuollon järjestelmä, kun päivän ikäinen hammas on jo ekan kerran hammaslääkärin tarkistama!

    ReplyDelete