Wednesday, March 21, 2007

Pikkumönkijä


Anni on viime päivinä löytänyt itsensä useaan otteeseen sohvan alta. Eteenpäin liikkuminen kun on vaan niin paljon vaikeampaa kuin peruuttaminen. Tänään on paljon aikaa treenata liikkumista entisestään, koska poikkeuksellisesti Annilla ja äidillä ei ole muita suunnitelmia kuin käydä Limingan kylällä Apteekissa ja iskän työpaikalla näyttäytymässä.

Eilen oltiin perhekerhossa, maanataina käytiin tullissa, sunnuntaina kylässä kävivät mummu, ukki ja Ilkka-kummi ja lauantai vierähti Oulun Edenissä MLL:n koulutuspäivässä, jossa Anni oli nuorin osanottaja - tosin joukossa oli myös Annia noin kuukauden vanhempi poika aikuisten naisten lisäksi.

5 comments:

  1. Tuo on kylla mahtava kuva!! :)

    Mukava kuulla etta teilla menee hienosti!! Toivon mukaan Anni innostuu pian matkailusta tanne Australiaan pain, taalla olisi vaikka mita kivoja juttuja lapsille (ja aikuisille:).

    Bloggailemisiin!!

    ReplyDelete
  2. Jaaa... Se vaan taitaa tuo Annin äiti olla sellainen, että sitä ei ihan hirveästi tarvitse houkutella reissuun, kun se jo lähtee, vaikka Australiaan. Vaari täältä kumminkin suosii vähän jarrua asialle, jos nyt vaikka ensin Eurooppaa Annille näyttäisitte.

    ReplyDelete
  3. Onnea Annille puolivuotispäivänä! Ja erityisesti liikeelle pääsemisen riemusta sekä hampaista! Nyt on meneillään toistaiseksi pisin tauko Annin tapaamisesta, mutta reilun kolmen viikon päästä varmaan tavataan. :)

    ReplyDelete
  4. Sanovat, että joku oli tullut terveeksi kuuntelemalla Anssi Kelan lauluja. Olen ollut kipeänä, yhtenä päivänä katselin Annin kuvaa yöpöytäkalenteristani. En nyt suorastaan parantunut, mutta olo kuitenkin tuli paljon paremmaksi. On ihana katsella Jumalan suuria luomistekoja! Olette isä ja äiti saaneet kyllä valtavan hienon ja arvokkaan tehtävän!

    Jeesus rakastaa sinua - ja minua!

    Jeesuksen Jaakko

    ReplyDelete