Saturday, March 31, 2007

Kiirettä pitää


Viikko on vierähtänyt niin kiireisissä merkeissä, ettei ole blogiin ehtinyt kirjoitella. Annin yskän takia muskari ja perhekerho jäivät välistä tällä viikolla (yskä on nyt onneks jo parantunut), mutta sen sijaan on liikuttu äidin töihin liittyvissä hommissa. Maanantaina käytiin juttelemassa äidin ensi viikon työkuvioista Oulussa, keskiviikkona oltiin OAJ:n piirin kokouksessa ja torstaina seminaaripäivässä. Huviteltu on lähinnä shoppailun merkeissä sekä Stockmannin hulluilla päivillä että kauppakeskus Zeppelinissä.

Äidin ja Annin yhteisten menojen lisäksi äiti on ollut kuluneella viikolla ennätyksellisen paljon yksin poissa kotoa. Tiistaina äidillä meni lähes kolme tuntia MLL:n kokouksessa ja eilen illalla/yöllä lähemmäs kahdeksan tuntia rehtorin läksiäisjuhlissa. Anni ja iskä ovat pärjänneet hienosti kotona kahdestaan ja Anni on pakon edessä tyytynyt nauttimaan maitonsa nokkamukista. Äidillä tosin oli niin kova ikävä Annia ja Annin iskää eilen illalla, että tuskin tulee taas vähään aikaan lähdettyä illanviettoihin yksin.

Kaikesta hulinasta huolimatta Anni on ehtinyt edistyä jälleen huomattavasti liikkumisen saralla. Paavo-kummin kuvatessa Annia videokameralla Anni ryömi olohuoneesta eteiseen ja vähän takaisinkin. Nyt eteneminen on jo vauhdikasta! Kiinteiden syöminen sen sijaan takkua vielä melkoisesti...

2 comments:

  1. Hieno hammaskuva! Tuntuu, että Anni edelleen kasvaa, muuttuu ja kehittyy niin huimaa vauhtia, ettei vaari ehdi perässä riittävästi ihmetellä. Mukava on, jos/kun taas pääsiäisen seutuun nähdään prinsessaa!

    ReplyDelete
  2. nyt en heti ehdi lukea. kokeita ei ollu aluks ollenkaa ja nyt on joka päivä ja vielä ku oli ori-leiri (isoskoulutusta) ni pakko lukee vaan koko ilta. ja huomenna sitte seuraavaan. mutta niin että halusin vaan sanoo että anni on jotenki jo ihan niin iso tyttö että hurjaa! melkein säikähin ku tulin koneelle ja tuossa taustakuvana anni, jolla on hampaita. hurjaahurjaahurjaa. voi pikku anni <3 paljon isoja halauksia ja terveisiä

    ReplyDelete