Saturday, March 10, 2007

Mummulassa


Ikean reissun jälkeen käytiin nukkumassa yö kotona ja keskiviikkoaamuna suunnattiin pitkästä aikaa koko perheen voimin Hailuotoon mummulaan iskän lomapäiviä viettämään. Annin iloksi mummulaan tulivat myös Reeta-serkku ja Eeva-täti. Iskä käytti aikansa pääasiassa saunan remontoimiseen, äiti ja Anni viihtyivät mummun, Eevan ja Reetan seurassa. Anni pääsi ensimmäistä kertaa istumaan syöttötuoliin ja sehän vasta mukavaa olikin, kun sai istua ruokapöydässä yhdessä muiden kanssa. Kotiin ajettiin eilen illalla ja tänään kylässä kävivät mummo, vaari, Anna-Kaisa-täti ja Anna-Kaisan ystävä Aurora. Huominen vietetään ihan oman perheen kesken ja taidetaan käydä Limingan kylällä äänestämässä ja ravintolassa syömässä.

3 comments:

  1. aika tehokkaan oloinen tuo teidän perhe, aina jossain matkaamassa ja toimimassa. tuleekohan tyttösestäkin äitinsä kaltainen touho? innosta kiiltävien silmien perusteella ainakin valmiuksia löytyy..
    -heikki-eno

    ReplyDelete
  2. aika tehokkaan oloinen tuo teidän perhe, aina jossain matkaamassa ja toimimassa. tuleekohan tyttösestäkin äitinsä kaltainen touho? innosta kiiltävien silmien perusteella ainakin valmiuksia löytyy..
    -heikki-eno

    ReplyDelete
  3. jaahas,tuplana tuli.isukin läppäri,liian hieno tavan ihmisille..
    -minävieläkin

    ReplyDelete