Friday, February 16, 2007

Sosiaalinen tyttö


Anni nauttii kovasti hulinasta ja hälinästä ympärillään - eihän sitä nyt kotona jaksa äidin kanssa kahdestaan kaikkia päiviä viettää! Eilen käytiin jälleen kerran perhekahvilassa ja vaikka Anni oli valvonut jo kaksi ja puoli tuntia sinne mennessä ja äiti kuvittelin Annin olevan väsynyt, Anni jaksoi hymyillä, seurustella ja tarkkailla tilannetta koko kahvilan keston ajan. Puolentoista tunnin jälkeen äiti syötti Annin ja puki ulkovaatteisiin kotiinlähtöä varten ja äidin pukiessa itselleen ulkovaatteita Anni simahti autokaukaloon ihan itsekseen ilman hyssyttelyjä.

Illalla Anni ja äiti kävivät vielä Tupperware-kutsuilla (jo toista kertaa Annin elämän aikana) ja sielläkin Anni nautti täysin siemauksin uuden ympäristön ja ihmisten katselemisesta. Kovasti kaipaa toimintaa tämä meidän tyttö, mutta toisaalta äitikin tykkää kyllä olla sosiaalinen ja kulkea paikoissa, joten mikäs meitä tyttöjä estäisi kyläilemästä ja harrastelemasta.

1 comment:

  1. Anni on kuvassa jo niin tosi toimessaan ja touhussaan, että luulisi isommaksikin kuin vajaa viisi kuukautta. On huomattava ero tuohon kahden kuukauden kuvaan. Toivotaan, että flunssasta paranisi ja saisitte kaikki taas nukkua vähän kokonaisempia öitä.

    ReplyDelete