Friday, February 2, 2007

Kavereita ja kyläilyjä


Paljon on ollut ohjelmaa tällä viikolla, eikä loppua näy. Keskiviikkona kylässä kävi kaksi Annin poikakaverikandidaattia: Olavi ja Aaro. Olavi ja Aaro sekä heidän äitinsä ovat tulleet meille tutuiksi internetin kautta syyskuussa synnyttäneiden keskusteluryhmässä. Anni tapansa mukaan viihdytti poikia jutuillaan ja esitteli myös kääntymistaitojaan. Samaan syyskuussa syntyneiden oulunseutulaisten porukkaan Aaron ja Olavin lisäksi vielä Kasimir ja Otto, jotka eivät tällä kertaa päässeet tapaamiseen. Anni on siis koko joukon ainoa prinsessa!

Torstai aloitettiin perhekahvilassa, jossa niin ikään kaikki muut lapset olivat poikia. Annia ei kuitenkaan tunnu häiritsevän tällainenkaan sukupuolijakauma, onpahan ainakin helppo erottua joukosta ainoana hempeisiin pukeutuneena neitokaisena.

Perhekerhon jälkeen äiti ja Anni kävivät Oulussa hakemassa Paavo-kummin Liminkaan kyläilemään ja illan päälle meitä katsomaan tuli myös Riikka-kummi. Hyvin ovat kummit huolehtineet yhteydenpidosta! Tänään äiti ja Anni lähtevät Paavon kanssa ajamaan kohti Siilinjärven mummolaa. Siellä pitäiskin olla koolla koko Ojalan perhe, kun Heikkikin kotiutuu armeijasta viikonlopuksi. Mummo ja vaari tosin karkaavat illalla Helsingin kautta Prahaan ja Anni ja äiti jäävät koko viikoksi Anna-Kaisan seuraksi ja kotikokeiksi.

Nyt täytyy alkaa valmistelemaan Annia ajomatkaa varten. Toivottavasti se menee sekä sään että Annin viihtymisen puolesta moitteettomasti.

1 comment:

  1. mukavan värinen ja hymyinen kuva annista ja paavosta!

    :)

    ReplyDelete