Sunday, January 21, 2007

Flunssaisia kuulumisia



Annia vaan flunssa vaivaa. Nenää saa useaan otteeseen päivän mittaan tyhjennellä ja lieko imeminenkin flunssan takia hieman hankalaa, kun protestointia imetysasennossa on ilmassa. Ruoka ei meinaa ihan normaaliin tahtiin maistua. Toivottavasti flunssan oireet vähitellen helpottavat, että pienellä olisi parempi olla. Pitää kai sitä lääkärissä käyntiäkin alkaa harkita, jos ei ala tukkoisuus helpottaa.

Viikonloppu on flunssasta huolimatta mennyt mukavissa tunnelmissa. Kylässä olivat äidin kummit eli Annin isotäti Tuulikki ja hänen miehensä Reiska. Tuulikin nähden Anni väänsi ja väänsi itseään kyljelleen ja yritti ympäri, kiskoi jopa vaatteitaan siitä reunasta, joka olisi pitänyt saada pyörähtämään, mutta onnistumisprosentti jäi vielä melko pieneksi. Yksin äidin todistamana eilen tapahtui kuin tapahtuikin yksi kokonainen käännös selältä mahalleen, mutta tänään ei taas ole ollut edes kunnollista yritystä. Saapa nähdä, milloin siitä kääntymisestä alkaa tulla tapa. Kyllä sitä on jo odotettu, vaikka mikäpä kiire tässä toisaalta on.

Hymyä Annilla on riittänyt ja iloisia naurunpurskahduksia pikkutaudista huolimatta. Voi, kun Anni pysyisikin yhtä iloisena kuin tähän asti!

No comments:

Post a Comment