Wednesday, January 24, 2007

Neuvolakuulumisia

Pistetäänpä uusimmat kuulumiset neuvolasta. Tällä kertaa oli lääkäri paikalla. Taisi lääkäri Annia vähän jännittää tai sitten Anni keksi muuten vaan hauskan tempun: hän pissasi oikein kahteen otteeseen sillä aikaa, kun odotteli ilman vaippaa punnitusta ja mittausta. Juuri kun ehdittiin ensimmäistä alustaa vaihtamaan, niin toiset pisut olivat jo äidin sylissä. Ehkä tämä tempaus tosiaan huvitti Anniakin, koska sen jälkeen hän vain hymyili, naureskeli ja jutteli sekä hoitajalle että lääkärille.

Mitat ja lääkärin huomiot:

Paino 7360 g
Pituus 65,5 cm
Päänympärys 41,4 cm

Normaali kasvu ja kehitys. Hymyileväinen tyttö. Atooppiseen ihoon rasvaus.

Rasvoja saadaan siis alkaa noihin punaisiin poskiin käyttämään. Poskia lukuun ottamattahan Annin iho on oikein hyvä. Sekä neuvolan hoitajatäti että lääkäri olivat sitä mieltä, että punaiset posket kertovat kuivasta ihosta, eivät näin pienessä mittakaavassa mistään allergiasta. Onneksi. Neuvolan jälkeen tultiin Apteekin kautta kotiin. Jospa alkaisi iho poskistakin vähitellen taas parantua.

1 comment:

  1. :D hauskaa.

    vielä vähän aikaa enää ku tuutte! tosi vähän. ootan jo annin hymyjä ja naurua! paljonpaljonpaljon. <3

    (meki käytii olskin ja anskun kanssa kattomassa aidosti outoa ja siinä oli ehkä kaikkein ihanimman näkösiä ne keksit ja maito mitä se mies söi siinä-->ehkä anniki tykkäs niistä siinä elokuvassa :p )

    ReplyDelete