Tuesday, January 9, 2007

Innokas leikkijä



Anni ei vielä(kään) ole oppinut kääntymään selältä mahalleen, mutta sen sijaan Anni osaa erittäin taitavasti käsitellä lelujaan. Ei taida Annilla olla juurikaan mielenkiintoa lähteä liikkumaan, koska kädessä oleva lelu saa Annin niin hyvin viihtymään paikoillaan. Mikäs sen hauskempaa, kun leikkiä tavaroita heilutellen ja maistellen. Virikematon lisäksi Annin lempileluihin kuuluvat tällä hetkellä Riikka-kummin joululahja värikäs leijona, äidin ystävältä, Annin kaimalta saatu Nasu ja Erika-kaverin antama kankainen Jouluvauva-kirja. Vähitellen ovat kyllä myös puulelut alkaneet pysyä paremmin kädessä ja kiinnostaa Annia.

Annin lempimusiikkia taitaa olla Ella ja Aleksi, jota kuunnellessa Anni viihtyy hyvin ilman juttuseuraa. (Tosin lelujen kanssa Anni viihtyy muutenkin yksin tarvittaessa ja antaa esimerkiksi äidin ja iskän syödä ruuan kahdestaan.) Unimusiikkina Annin päiväuniaikaan kuunnellaan Celine Dionin Miracle-levyä, joka saatiin Anna-Kaisa-tädiltä jouluna. Levyllä on ihania, aikuisiakin miellyttävitä unilauluja.

Kuluneen vuorokauden aikana on muuten tapahtunut kaksi pientä ihmettä. Ensinnäkin Anni nauroi äidille komeasti ääneen, kun iskä oli eilen illalla salibandytreeneissä ja äiti hörhötti Annin kanssa. Toiseksi Anni nukahti aamulla omaan sänkyyn, kun äiti taputteli Annia. Voi, kun näistä ihmeistä tulisikin jossain vaiheessa arkea!

No comments:

Post a Comment