Thursday, January 11, 2007

Tietokonenörtti

Voi näitä nykyajan lapsia. Tuntuvat ymmärtävän tietokoneiden päälle jo vauvaiässä. Ei äiti ja iskä ollu Annin iässä vielä tietokonettä nähnykään ja Anni jo kovasti kurottelee näppäimistöä kohden. Sormet heiluu vaan ja kovasti tulisi tekstiä, jos näppäimille ylettäisi. Onhan se tietokone ruutukin niin ihanan värikäs ja mielenkiintoinen. Kuvat vaihtuu vähän väliä, kun netissä surffataan.

Eivät Anni ja äiti kuitenkaan koko päivää ole tietokoneella viettäneet. Aamulla pyykkien ja tiskien laiton jälkeen kaksikko kävi pitkästä aikaa perhekahvilassa ja kylläpä muilla äideillä riitti ihmettelemistä, kun Anni oli edellisestä kerrasta (joulukuun alusta) niin kovasti kasvanut. Anni jaksoi hymyillä ja jutella, vaikka oli melko väsynyt ja lopulta nukahtikin ilman kitinöitä autokaukaloon jo ennen autoon pääsyä. Autolla äiti ja Anni huristelivat perhekahvilan jälkeen Ouluun asti. Siellä käytiin monissa kaupoissa ostamassa mm. ruokaa viikonlopuksi, kun mummo, vaari, Anna-Kaisa-täti ja mahdollisesti myös Jaakko-eno ovat tulossa kylään. Varmasti myös Paavo-kummi Oulusta tulee piipahtamaan vähintään lauantaina, ehkä myös perjantaina ja/tai sunnuntaina.

Innolla odotamme jo viikonloppuvieraita. Anni saa taas lukuisia sylejä ja paljon yleisöä, jolle jutella, hymyillä ja nauraa!

2 comments:

  1. No voe mahoton tyttöä! Taitaakin tulla aikamoinen nörttineiti. Kuva ainakin on niin vakuuttavan näköinen, että voipi olla vaarin ihan pakko taas esitellä työkavereille huomenna.

    ReplyDelete
  2. Mummo on iloinen, kun Anni voi kohta olla mummon apuna tietokoneasioissa. Anni on kokonsakin puolesta oikea mikrotukihenkilö.

    ReplyDelete